Bel ons!Bel ons!

06-55457725 of 06-14347959

ANBI: Geven met belastingvoordeel

Steun ons door een donatie over te maken.

Stichting Wings of Change is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instellingen. Een ANBI is een instelling die zich voor minstens 90% inzet voor algemeen nut. U kunt hierdoor giften aan onze Stichting onder bepaalde voorwaarden aftrekken van de Belasting. Kijk voor deze voorwaarden op de website van de Belastingdienst.

Hoe kunt u doneren?

Er zijn diverse mogenlijkheden dat te doen:

  • U kunt ervoor kiezen eenmalig, maandelijks of jaarlijks te doneren.
  • Doneert u periodiek (minimaal 1 x per jaar) en dat voor ten minste 5 jaar? Dan komt uw donatie in aanmerking voor volledige aftrek van uw inkomsten belasting! Gelukkig hoeft u hiervoor niet meer naar de notaris om een akte te laten opmaken en kan het sinds 2014 op een eenvoudige wijze via een overeenkomst. Klik hier voor meer informatie. Klik hier om de overeenkomst "periodieke gift in geld" te downloaden. *
  • Voor zowel de periodieke als eenmalige donaties kunt u Wings of Change machtigen om uw donatie automatisch te incasseren van uw bankrekening. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Hiertoe dient u wel een machtigings formulier in te vullen: klik hier. Automatische incasso kunt u te allen tijde stop zetten!
    * Dit machtigingsformulier geeft u meteen ook de gelegenheid, indien van toepassing, de ingevulde en ondertekende overeenkomst "periodieke gift in geld" bij te sluiten.
  • U kunt doneren via iDEAL, een veilige manier van online bankieren. Hieronder kunt u dat doen:

Doneer met iDEAL
Uw donatie: €