Bel ons!Bel ons!

06-55457725 of 06-14347959

Een aantal van onze deelnemers

Mark DobbeMark Dobbe; steun en toeverlaat

Ik ben Mark Dobbe 35 jaar en autistisch, ongeveer 10 jaar geleden ben ik met de vogels van Leon in aanraking gekomen en vanaf dat moment was ik verkocht. Als ik met de vogels bezig ben wordt ik erg rustig en het lijkt wel of de vogels dat voelen, ik help Leon vaak in mijn vrije tijd met de vogels,zoals voeren en hokken schoonmaken en help hem ook bij het vliegen, de vogels komen direct naar me toe vliegen als ik voer vasthoud, dat geeft me een enorme kick. Ik heb altijd gehoopt dat mijn hobby mijn werk zou worden net als zoveel mensen die wens hebben. Nu (2012) met Wings of Change lijkt dat werkelijkheid te worden. Ik heb zelf ook een uil, een Europese oehoe, gekocht en wil daarmee gaan werken. hij heet Ringo Ook mijn vader en moeder zijn heel enthousiast over mijn nieuwe baan.

 

 

Jordy

Jordy

Sinds eind van de zomer 2012 ben ik hier bij Wings of Change. Ik ben erg blij dat ik hier een plekje heb.
Na een lange moeilijke tijd zoekend van de ene naar de andere plek ging het niet zo goed met mij. Werken bij verschillende inpakbedrijven en andere plekken werd steeds moeilijker. Ik vond het heel eng en het ging allemaal niet. Gelukkig is het erg rustig bij Wings of Change en mag ik met de vogels en de andere dieren werken, en ook in de tuinen en allemaal dingen maken in de werkplaats. Mijn hobby is tekenen en verhalen schrijven. Dat kan ik ook doen hier op het centrum. Bijvoorbeeld de vogels tekenen en verhalen over ze schrijven. Oh ja, en ik leer ook heel veel belangrijke dingen! Ook voor als ik straks ergens zelf wil wonen. Maar nu ga ik weer naar buiten……..

 

erik

Erik

Ik ben Erik Sijm en sinds januari 2013 bij Wings of Change. Ik help mee met de vogels vliegen en de klussen er om heen. Ik vind het leuk om het terrein te onderhouden, vooral het grasmaaien, zodat het netjes is voor de mensen die op bezoek komen.Wings of Change is een rustoord voor mens en dier!

  

  

 sennySenny

Ik ben Senny Krap. Sinds vorig jaar november (2012) ben ik hier komen werken. Hiervoor had ik nooit zin om te werken, maar met de hulp van Wings of Change en de vogels heb ik er weer plezier in! Op dit moment train ik Hero, een Europese buizerd, zodat hij ook los kan vliegen.

  

  

Jordy

Corrie

Ik ben Corrie van der Brink en werk sinds januari 2013 bij Wings of Change. Ik ben 58 jaar.
Ik ben bij Wings of Change gekomen via stichting Time Out waar ik hun erg dankbaar voor ben. Bij Wings of Change werken is super aardige mensen en het is afwisselend werk. Ik werk er nu 3 maanden met heel veel plezier de sfeer is super. Ik werk 2 dagdelen maandag en woensdag als hulpvalkenier en ik hoop dat ik het nog lang mag blijven doen.