Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Vereiste informatie.

Voordat u dit machtigingsformulier gaat invullen lees eerst dit:

Hieronder kunt u een machtigingsformulier invullen om eenmalig of periodiek Wings of Change toestemming te geven het bedrag automatisch van uw bank rekening af te schrijven.

Indien u van plan bent minimaal 5 jaar periodiek te doneren Lees dan het volgende. Bent u dat niet van plan dan kunt u dit gedeelte overslaan en meteen overgaan tot het invullen van het machtigings formulier verder hieronder.

Optimaal belastingvoordeel bij periodieke donatie langer dan 5 jaar:

Indien u ons dat gunt, dan profiteert u optimaal van belastingvoordeel. Wings of Change heeft de ANBI status. Periodieke giften aan stichtingen met een ANBI-status van de belastingdienst zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Voor periodieke giften geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag. Hier kunt u er meer over lezen.

Om maximaal van dit belastingvoordeel te kunnen profiteren vereist de belastingdienst dat u een overeenkomst heeft met stichting Wings of Change. Voordat u het machtigings hieronder invult, raden wij u aan eerst deze overeenkomst te downloaden, in te vullen en te ondertekenen. Onderaan dit machtigings formulier namelijk, kunt u deze ingevulde overeenkomst mee terugsturen aan ons. Gemakkelijker kunnen wij het niet voor u maken. Wilt u dat liever per post of per aparte E-mail doen, natuurlijk kan dat ook.

Klik hier om de overeenkomst "perdiodieke gift in geld" te downloaden. let op: u dient zowel het exemplaar voor de schenker alsmede voor de ontvanger in te vullen

Machtigings formulier

Persoonsgegevens:

Adres gegevens:

Contact:

Mijn donatie:

U kunt meteen via iDEAL doneren door op de link hieronder te klikken.

Doneren via iDEAL

*
*

Indien u gekozen heeft voor machtiging**:

**Machtiging

Machtiging: Stichting Wings of Change schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijden stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar 06 55457725 of een email te sturen naar info@wingsofchange.nl *