Bel ons!Bel ons!

06-55457725 of 06-14347959

Leerwerktrajecten

Doelgroepen:

  • De kwetsbare medemens met een achterstand tot de arbeidsmarkt

Participatie: 'werken naar vermogen'

Stichting Wings of Change verzorgt leerwerktrajecten voor (jong) volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven deze mensen professionele begeleiding in de activiteiten én de kans om ervaring op te doen met werken, waardoor hun kansen op de arbeidsmarkt stijgen.

In ons leerwerktraject maken ze kennis met alle aspecten van werken zoals samenwerken, netjes werken, collega’s en klanten helpen en bijstaan, plannen, op tijd aanwezig zijn, werktempo, verzorgen van dieren, enz.
Om optimaal te kunnen werken is een gezonde leefstijl (voeding, voldoende slaap en rust, lichaamsbeweging) van essentieel belang. Vanzelfsprekend is dit dus ook een belangrijk onderdeel van al onze trajecten.

De dagelijkse structuur van het leerwerktraject is volledig gericht om diegene optimaal te leren functioneren in een team, zich daarin te ontwikkelen en te groeien als persoon. Ze ontdekken en leren waar ze goed in zijn, waar hun talent ligt en waar de mogelijkheden liggen op de arbeidsmarkt.

Door de vele verschillende activiteiten op ons terrein én de samenwerking met diverse ondernemingen in de buurt, zijn er voldoende (beschutte) werkervaringsplekken voor eenieder.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.