” Jouw avontuur begint hier! Zorg geven met een natuurlijke twist. Werk met passie, omringd door roofvogels en dieren.”

1.Meewerkend zorgcoördinator: 20-36 uur/week

Ben jij een bevlogen zorgprofessional met leiderschap in je aderen?
Wij zoeken een topper die niet alleen excelleert in het coördineren van zorg, maar die ook graag zelf de handen uit de mouwen steekt.
Als meewerkend leidinggevende zorgcoördinator ben jij de drijvende kracht achter een soepel lopend zorgteam. Je deelt niet alleen instructies uit, maar bent ook actief betrokken bij de zorgverlening. Samen met ons gemotiveerde team geef jij vorm aan kwalitatieve zorg met een persoonlijke touch.
Klaar om jouw zorgtalent te laten bloeien te midden van natuur, roofvogels en dieren? Solliciteer nu en leid de zorg naar nieuwe hoogten!

2.Clientbegeleider: 20-36 uur per week

Wil jij het verschil maken in de zorg?
Wij zoeken een empathische clientbegeleider die, te midden van een klein, hecht team, de zorg naar een hoger niveau tilt.
In een natuurlijke omgeving ben jij de vertrouwde gids voor onze cliënten, waarbij je niet alleen ondersteunt maar ook samen met hen geniet van de rustgevende kracht van de natuur, roofvogels en dieren.
Klaar om jouw passie voor zorg te verbinden met de helende energie van de natuur? Solliciteer nu en laat samen met ons team de zorg bloeien in deze unieke, natuurlijke setting!

Aanvullende informatie betreft bovenstaande vacatures:

Het begeleidend-team is op zoek naar nieuwe collega’s voor circa 20-36 uur per week met een MBO3, MBO4 of HBO diploma in de zorg met inhoudelijke kennis van WMO en WLZ en een flexibele inzet. Een rijbewijs B is een must. Voor het gemak woon je binnen een straal van 20 km van Andijk.

Het bestaande team is relatief klein, waardoor elk teamlid een diversiteit aan taken heeft. Dit maakt het werk afwisselend, en het geeft je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. 

Solliciteren:

Jouw sollicitatie, motivatie en CV kun je voor 15 oktober 2023 sturen naar: info@wingsofchange.nl