Inloophuis Sociale Huiskamer heropent haar deuren

De Sociale Huiskamer van Stichting Wings of Change in Andijk is enige tijd gesloten geweest vanwege corona, maar heeft haar deuren vanaf begin juli weer geopend voor bezoekers. Op maandagochtend en dinsdagochtend van 10:00 – 12:00 uur is een ieder die behoefte heeft aan sociaal contact praatje weer welkom in het inloophuis.

 

Juist in deze tijd hebben mensen extra behoefte aan verbinding en sociale contact. De Sociale Huiskamer is gehuisvest op een prachtige groene en bloemrijke locatie. Het is de ultieme plek om heerlijk te genieten. Tegelijkertijd kunnen de bezoekers terecht voor een gezellig praatje en hun netwerk uitbreiden. Wekelijks worden er activiteiten gepland. Deze activiteiten variëren van creatieve bezigheden, spelletjes- en muziek ochtenden, kijken bij de verzorging en activiteiten van de roofvogels of een gezamenlijk bezoekje aan het nabijgelegen Kinderboerderij de Put.

 

Daarnaast hebben we nog meer leuk nieuws te vermelden:

Tot en met oktober a.s. zijn er extra activiteiten ingepland voor kwetsbare doelgroepen die middels een bijdrage van het Oranje Fonds worden mogelijk gemaakt. Zes leuke educatieve en gezellige ochtenden/middagen vinden plaats op onze locatie aan Schoolweg 4 rondom de roofvogels en op Kinderboerderij de Put (Horn 27). Dit wordt geheel verzorgd door onze vrijwilligers en deelnemers.

De activiteiten, consumpties en versnaperingen zijn gratis!

Onlangs hebben 2 kleine groepen bezoekers al gebruik gemaakt van deze activiteiten en dit was een groot succes!

 

Mocht u iemand zijn of iemand weten die het fijn zou vinden om langs te komen voor de Sociale Huiskamer voor een gezellig (gratis!) kopje koffie of thee, of wilt u zich aanmelden voor de extra activiteiten welke zijn mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds of wilt u vrijwilliger worden bij Wings of Change; mail dan naar info@wingsofchange.nl of bel 0228-222136.

Heeft u geen vervoer? Geen probleem! Binnen een straal van 10 kilometer vanaf onze locatie is het mogelijk om u ‘coronaproof’ op te halen en weg te brengen! Graag tot ziens!

www.wingsofchange.nl

NB Wings of Change stelt de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze deelnemers, bezoekers en medewerkers en nemen hiervoor gepaste maatregelen.