Op zaterdag 26 november van 10.00 uur tot 13.00 uur staat Wings of Change op de Vrijwilligersmarkt Medemblik van Vrijwilligerspunt Westfriesland en de gemeente Medemblik in De Schoof in Wervershoof. Wil je weten Wings jou als vrijwilliger kan bieden? Breng dan een bezoek aan onze marktkraam!

Wings of Change heeft een leuke kraam ingericht waar je inspiratie kunt opdoen en informatie kunt opvragen over het aanbod van vrijwilligerswerk. Deze informatie is ook te vinden op onze site via deze link.
Je kunt tevens leuke en unieke Wings gifts aanschaffen om de stichting te ondersteunen in haar doelstellingen. En we hebben een leuke prijsvraag gemaakt waar iedereen aan mee kan doen: Raad het aantal veren in de vaas!

Op de Vrijwilligersmarkt staan zo’n 30 maatschappelijke organisaties uit de gemeente Medemblik e.o. Op de website van het Vrijwilligerspunt vind je een overzicht van de deelnemende vrijwilligersorganisaties.

Vrijwilligerspunt helpt

Weet je nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten?
Een medewerker van Vrijwilligerspunt Westfriesland kan direct samen met jou op zoek gaan naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past!
Heb je vragen over vrijwilligerswerk, laaggeletterdheid, (taal)trainingen of workshops? Bezoek dan de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. Vrijwilligerspunt helpt je graag!

Kom ook naar de Vrijwilligersmarkt!

Wanneer: zaterdag 26 november, 10.00 – 13.00 uur

Waar: Sociaal Cultureel Centrum De Schoof, Kerkelaantje 1, Wervershoof

Parkeren en toegang gratis.