Vrijwilligers

Als vrijwilliger bij Stichting Wings of Change help je mensen en dieren uit de kwetsbare doelgroepen. Daar staat tegen over dat nieuwe ervaringen opdoet, je verbreedt je blik en krijgt waardering.

Er is een grote diversiteit aan werk voor handen, waardoor er altijd wel een vorm van vrijwilligerswerk is dat bij je past.
Begeleiden en ondersteunen bij:

  • Activiteiten in inloophuis de Sociale Huiskamer
  • Dagbestedingsactiviteiten waaronder dierverzorging, groen-, timmer-, technische en onderhoudswerkzaamheden
  • Huiswerk voor leerplichtigen
  • Het ophalen en wegbrengen van onze deelnemers
  • Helpen bij promotie, sponsoring en fondsenwerving

Aanmelden:

Voel je je aangetrokken tot onze stichting en wil je je hier ook graag voor inzetten, neem dan contact met ons op via mail of telefoon. Wordt onderdeel van het enthousiaste team en ervaar hoe het is om met mens en dier samen te werken.

Stichting Wings of Change hanteert een vrijwilligersbeleid en een aanstellingsbeleid voor vrijwilligers. Het beleid bestaat uit het opvragen van referenties en het aanvragen van een VOG. Daarnaast vragen we je ook om gedragscode te ondertekenen. We hanteren een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar.

Vacatures vrijwilligers stagiaires

Vrijwilligersprijs 2018 voor Roy van der Ven

Roy van der Ven was in 2018 genomineerd voor de vrijwilligersprijs Medemblik en had deze gewonnen! Roy (toen 63 jaar) heeft een zeldzame en chronische vorm van bloedkanker, Myelofibrose, en kan daardoor zijn baan niet meer uitvoeren. Sinds 2014 zet hij zich in als vrijwilliger voor Stichting Wings of Change. Ondanks zijn ziekte zet hij zich gepassioneerd in en betekent hij niet alleen veel voor de Stichting, maar vooral voor de deelnemers.

Er was voor de nominatie een leuk promotiefilmpje gemaakt door het Vrijwilligerspunt. Dit filmpje geeft een kleine inkijk van wat je als vrijwilliger kan betekenen voor de ander.