Even voorstellen: Joël Kessels

Ik ben Joël Kessels en 32 jaar oud. Ik woon nu ongeveer 3 jaar in Andijk met mijn man en onze beagle Bas en onze katten Luna en Wimpie.

Voorheen was ik werkzaam als laborant en hield mij bezig met het testen en onderzoeken van producten aan de hand van de Europese richtlijnen en normen. In augustus 2016 ben ik via het vrijwilligerspunt in West-Friesland bij Wings of Change in Andijk beland. Ik ben daar als vrijwilliger gestart en daar werd ook direct mijn interesse op het gebied van roofvogels en uilen gewekt.

Momenteel volg ik de studie paraveterinair dierenartsassistent aan het Aeres Training Centre in Barneveld. Ik volg één keer in de twee weken een collegeklas en een gedeelte van mijn stage vervul ik bij Wings of Change. Mijn dagelijkse werkzaamheden bij Wings of Change bestaan voornamelijjk uit het verzorgen van de roofvogels en uilen. Hiermee bedoel ik onder andere het voeren, er zorg voor dragen dat zij hun soorteigen gedrag kunnen vertonen, hun algemene conditie bekijken en het reinigen van hun verblijven. Verder heb ik extra taken zoals het uitvoeren van mestonderzoeken en houd ik toezicht op de quarantaine ruimte en het hospitaal.

Het werken bij Wings of Change bevalt mij uitstekend, met name het werken met mens en dier en de afwisseling ervaar ik als zeer prettig. Daarnaast ben ik er trots op dat ik bijdrage lever aan de opvang en verzorging van verwaarloosde en/of gewonde roofvogels en uilen.

Ook vrijwilliger worden bij Wings of Change? Kijk hier voor meer info!

Labels:,

Sponsoren

Wings of Change
There are no products